Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden met 360° video, of op zoek naar een interessante samenwerking? Wij leren u graag kennen, aarzel daarom dan ook niet om contact met ons op te nemen.

 
  • Contact
  • +31 58-2449823
  • maarten@enCircle.tv
  • Adres
  • Tesselschadestraat 6
  • 8913 HB Leeuwarden
 

Alje
hoving


creative
director

Alje@encircle.tv

Maarten
de Richemont


corporate
account manager

Maarten@encircle.tv

Denisa
Mihaela


communicatie
strategist

denisa@encircle.tv

Raiko Olde
Boerrigter


360° Camera
operator

raiko@encircle.tv

enCircle is gestart vanuit Leeuwarden in 2014, toen virtual reality nog in de kinderschoenen stond. Wij zagen meteen de mogelijkheden van de techniek en wat voor voordelen deze heeft voor bedrijven. Virtual reality werd in de loop van de tijd steeds populairder en de inzet ervan groeide. Wij werden met name gedreven door de uiteenlopende mogelijkheden van VR. Deze mogelijkheden gaan verder dan de techniek. Wij willen niet alleen virtual reality maken maar samen met onze opdrachtgevers kijken hoe we grenzen kunnen verleggen, niet alleen doen aan storytelling maar verhalen creëren door oplossingsgericht uitdagingen aan te gaan. enCircle doorgrondt het DNA van de opdrachtgever, begrijpt de strategische doeleinden van een communicatie uiting en werkt graag samen aan het best gewenste eindresultaat.

De circle van enCircle

Wij zijn een creatief, jong team bestaande uit zeer gemotiveerde individuen met elk hun eigen kernkwaliteit. Wij zien het als een persoonlijke uitdaging om de verwachtingen van onze klanten telkens weer te overtreffen. enCircle is een flexibele organisatie met een groot netwerk aan media specialisten. Wij werken samen met een gevarieerde mix aan freelancers en partnerbedrijven. Op deze manier kunnen we inspelen op de behoeftes en de kernkwaliteiten van de opdrachtgever. Waar is de opdrachtgever goed in en waar komt de aanvulling van onze circle. Op deze manier willen wij gezamenlijk reality content creëren welke een meerwaarde biedt voor zowel de klant als de eindgebruiker. Vragen? Graag leren wij je beter kennen! Aarzel niet om bij ons langs te komen op kantoor of om een afspraak in te plannen.