De toekomst van video: 360 graden video advertenties

Video is nu al het meest effectieve medium voor verbinden met de consument dankzij de kracht van het zicht, geluid en beweging. Maar wat als er een manier is om mensen nog meer onderdompelen in uw video-advertenties? Om adverteerders te helpen leveren wij indrukwekkende ervaringen. Sinds kort zijn 360 graden video-advertenties op YouTube geïntroduceerd.

 

Met 360 graden video-advertenties kunt u uw doelgroep deel laten nemen aan een geheel nieuwe ervaring. De 360º advertenties zijn beschikbaar in Chrome en de YouTube-app op Android en iOS, kunnen kijkers elke hoek van uw video’s verkennen door met de muis te slepen of het verplaatsen van hun telefoon door de gehele ruimte – omhoog, omlaag, links of rechts. Dankzij de mogelijkheid om eenvoudig uw telefoon te verplaatsen zijn verschillende delen van de video te zien, 360 video-advertenties zijn een echt mobile-first videoadvertentie product.

 

We zijn blij dat de mogelijkheid om 360 video te maken beschikbaar werd op YouTube, grote merken begonnen onmiddellijk te experimenteren met deze nieuwe tool om boeiende ervaringen van de consument te leveren. Sindsdien hebben we prachtige video’s van Coca-Cola en Nike, onder andere gezien (check ze uit via de cardboard!). En voor de video’s die werden uitgevoerd zoals advertenties, zijn de campagne resultaten indrukwekkend: bijvoorbeeld Coca-Cola’s 360º video viert de 100ste verjaardag van hun iconische fles ontwerp beter dan standaard in-stream videoadvertentie met een view-through rates van 36%.

 

Bud Light wordt de eerste aanbieder in de VS van 360 graden video wat draait in TrueView advertenties. De serie van advertenties voorzien van drie verschillende gebeurtenissen uit Whatever, USA – Bud Light’s overname van Catalina Island. De meeslepende advertenties plaatsen je in het midden van de actie, met inbegrepen een optreden van Diplo, de welcome parade, en de “Turn of An Era”.

 

360 video advertenties bieden u een andere manier om de betrokkenheid van de consument met uw advertenties op YouTube te verdiepen. Compatibel met YouTube HTML5 Rich Media mastheads en nu TrueView In-stream en in-display units, kunt u het bereik van uw 360 graden video-advertenties met de kracht en omvang van de meest populaire advertentie-indeling van YouTube te maximaliseren.

 

Met verschillende producties, zoals de voetbalwedstrijd Cambuur – Ajax welke opgenomen is in 360 graden video, en de livestream van de gaypride. Waarbij wij met meerdere 360º cameras iedereen op de wereld een kans geven om het spectaculaire evenement mee te maken, kunnen dit ook voor u realiseren.

 

Of je nu parachute wil springen of ervaren hoe het is om op de eerste rij van een Wimbledon wedstrijd te staan, 360 graden video-advertenties geven nieuwe mogelijkheden om uw merk te laten communiceren met de consument op YouTube.