VR_icon_360graden.png

Wat is 360 graden video?

Een 360-granden-video is een video die is gemaakt met een camera die een situatie in één keer in 360 graden opneemt. Kijkers kunnen de beelden verslepen en ze 360 graden draaien, zodat ze het beeld vanuit elke hoek zien. Dit zorgt voor een optimale interactie met de kijker. Een nieuw tijdperk is aangebroken!

icon_360graden_marketing.png

360 graden Marketing

Uw bedrijf wil binnenkort een evenement of marketingcampagne starten? Wij leveren een vakkundig uitgezette, interactieve 360 graden video ervaring die uw doelgroep bijblijft. 360 graden video is een nieuw concept waar wij al sinds 2014 dagelijks mee bezig zijn. Binnen en buiten Nederland verzorgen wij mooie, creatieve en professionele marketingcampagnes voor verschillende marktleiders. Van sfeerfilm tot brand experience wij verzorgen het proces van conceptcreatie tot montage naar uw wensen en behoeften. Nu het gebruik van 360 graden video's fors stijgt vanwege de verschillende platformen die het medium ondersteunen zien wij een grote toename van interesse naar 360 videos.

Making
a visible
difference
storytelling-icon.png

Storytelling

Het belang van authentieke verhalen voor bedrijven zorgt ervoor dat zij vaker kijken naar een geschikte manier om deze over te brengen op de klant. Onderzoek toont aan dat verhalen oxytocine, dopamine en serotonine vrijmaken in de hersenen van de kijker. Die stoffen worden geassocieerd met beloning plezier en genot. Verhalen blijven daardoor langer in de gedachte van de klant. Dit maakt storytelling een uitstekende manier om informatie over te brengen. Met deze gedachte proberen wij elke productie naar een hoger niveau te tillen.

helping-hand-icon.png

Service en consultancy

Wij vinden het van groot belang dat onze producten op een zo goed mogelijke manier worden ingezet. Daarom bieden wij onze klanten assistentie waar nodig zodat de 360 graden content het gewenste effect kan bereiken.

VOOR WELKE SECTOREN MAKEN WIJ 360° CONTENT?

enCircle zet sinds 2014 volledig haar peilen op 360° video en virtual reality experiences. Wij houden de ontwikkelingen op het gebied van VR dag in dag uit nauwlettend in de gaten zodat we in allerlei sectoren 360° content kunnen maken welke niet alleen naar wens zijn van de klant maar ook van de hoogste haalbare kwaliteit zijn. Het blijft voor ons een continue uitdaging om een product te creëren dat niet alleen innovatief is maar ook de marketingdoelstellingen van de klant verwezenlijkt. Door zeer nauw samen te werken met onze opdrachtgevers hebben wij ons zelf in staat gesteld om grenzen te verleggen en nieuwe ideeën te bedenken welke tot zeer unieke producten hebben geleid.

Tot dusver heeft enCircle interessante producten gemaakt voor de volgende sectoren: banken, gezondheidszorg, (detail) handel, horeca, luchtvaart en zeevaart, marketing en communicatie, media en journalistiek, reizen en recreatie, transport en logistiek, voeding en zakelijke dienstverlening.

WAT IS DE MEERWAARDE VAN EEN 360° VIDEO VOOR UW ORGANISATIE?

2015 werd aangekondigd als het "Jaar van Virtual Reality". Ook in 2016 zet deze trend zich voort, dit blijkt uit een onderzoek onder 198 Nederlandse marketingbureaus. Uit dit zelfde onderzoek blijkt dat meer dan de helft dit jaar nog Virtual Reality of 360 graden content in wil gaan zetten voor hun klanten. Ook wij zien dat de trend zich doorzet, een 360 graden video is niet alleen een gimmick meer. Vandaag de dag worden 360 video's als sterke toevoeging gekoppeld aan marketingcampagnes. Volgens Google is er goed nieuws voor bedrijven nu is gebleken dat 360 video's aantoonbaar langer de aandacht trekken van de kijker en dat de video's ook vele malen vaker worden gedeeld met anderen dan traditionele video's. Uw bedrijf stelt zich doormiddel van een 360 graden video in staat om zich op een innovatieve wijze te onderscheiden van uw concurrenten en mee te gaan met de tijd.