Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden met 360° video, of op zoek naar een interessante samenwerking? Wij leren u graag kennen, aarzel daarom dan ook niet om contact met ons op te nemen.

 
  • Contact
  • +31 58-2449823
  • maarten@enCircle.tv
  • Adres
  • Tesselschadestraat 6
  • 8913 HB Leeuwarden
 

Wij zijn encircle

EnCirle een bewust gekozen naam met 360 graden video registratie als uitgangspunt. Wij zijn een creatief, jong team bestaande uit zeer gemotiveerde individuen met elk hun eigen kernkwaliteiten. Wij zien het als persoonlijke uitdaging om de verwachtingen van onze klanten telkens weer te overtreffen. Met de meest innovatieve techniek op het gebied van 360 graden video wordt er een nieuwe dimensie gegeven aan het vertellen van verhalen. Het overbrengen van informatie op een manier die mensen onder de indruk laat zijn. EnCircle doorgrondt het DNA van de opdrachtgever door zich te verdiepen in het bedrijf. Het begrijpen van de merkwaardes en communicatie strategieën maakt enCircle een gedegen sparringpartner. Dit zorgt voor een 360 graden video ervaring die naadloos aansluit bij de marketingstrategie van uw bedrijf.

Alje
hoving


creative
director

Alje@encircle.tv


Alje Hoving richt zich al meerdere jaren op interactive media. Altijd op zoek om nieuwe technieken te implementeren.

Maarten
de Richemont


corporate
account manager

Maarten@encircle.tv


Maarten de Richemont expert in small business en retail management, hij adviseert bedrijven over de inzet van VR en 360 graden video met strategische doeleinden.

Carlos
Zumkehr


technology
director

Carlos@encircle.tv


Carlos Zumkehr ziet het als een uitdaging om vraagstukken aan elkaar te koppelen. Voor custom projecten op maat stuurt hij het team aan om het beste eindresultaat te halen.

Jens
Rorink


marketing- en
communicatie strategist

jens@encircle.tv


Jens Rorink richt zich op de Strategische Marketing waarbij hij in woord en geschrift ervoor zorgt dat de boodschap goed overkomt bij klanten en kijkers.